Veel gestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Komen er ook huurwoningen in dit project? En wat gebeurt er nadat je het formulier hebt ingevuld? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me inschrijven voor een woning?
Er is momenteel nog geen woningaanbod beschikbaar. Meld je hier aan als geïnteresseerde. Dan ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom het woningaabod.
Wie ontwikkelt Turfspoor?
De verschillende grondeigenaren van Turfspoor bundelen hun krachten om samen een aantrekkelijke en onderscheidende nieuwe woonbuurt te ontwikkelen. De ‘samenwerkende grondeigenaren Turfspoor’ willen samen met Turfspoor voor een fijne leefomgeving (blijven) zorgen, aantrekkelijk voor zowel toekomstige als huidige bewoners, ondernemers en bezoekers van Lisserbroek. De grondeigenaren werken daarvoor nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer, met betrokkenheid van bewoners en ondernemers. Heb je een vraag aan de ontwikkelaars van Turfspoor? Neem dan contact op met het Turfspoorteam via info@turfspoor.nl. De ontwikkelpartijen die betrokken zijn bij de gebiedsontwikkeling Turfspoor zijn GEM Lisserbroek Beheer BV (Amvest, AM en Ymere), Verwelius Projectontwikkeling BV, BPD, Turfspoor Beheer BV (Blauwhoed en Vorm), BV Timpaan Zuid, Adriaan Van Erk Onroerend Goed B.V., Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling BV, Rotij Grondvast BV, Hoorne Vastgoed, Ontwikkelingscombinatie Ter Aar BV.
Kan ik meedenken over hoe dit project eruit komt te zien?
Ja, dat kan! We willen graag weten waar toekomstige bewoners behoefte aan hebben. Door middel van enquêtes, evenementen en nieuwsbrieven vragen we naar je mening en ideeën. Zo zou je samen met andere toekomstige bewoners kunnen meedenken over de inrichting van de woonomgeving. Meld je hier aan als geïnteresseerde, dan houden we je op de hoogte.
Hoe wordt Turfspoor ontwikkeld?
De verschillende grondeigenaren in Turfspoor, bundelen hun krachten om samen met de gemeente, bewoners, provincie en andere grondeigenaren rondom Lisserbroek een aantrekkelijke en onderscheidende nieuwe leefomgeving te ontwikkelen. Voor nieuwe bewoners én voor de huidige bewoners. Want zij zijn degenen die op dit moment het meeste baat hebben bij aantrekkelijke plannen en goede besluiten. Als dit klopt, dan klopt het ook voor toekomstige bewoners. Samenwerkend onder de naam De Driehoek overleggen ontwikkelaars, medewerkers van de gemeente Haarlemmermeer en leden uit de dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek tijdens periodieke Driehoeksoverleggen. Hier ontwikkelen wij onze visie op het gebied, denken we na over thema’s als duurzaamheid én maken we plannen waarin we dorpsbewoners, belangstellenden en lokale ondernemers betrekken. Zo maken we van Turfspoor en Lisserbroek samen een aantrekkelijke leefomgeving nu en in de toekomst.