Voorzieningen
Wis hier de filters
Reistijd
  • Lopen
  • Fietsen
  • OV
  • Auto
Wis hier het bereik

Hotspots

Nieuws
Restaurant Het Oude Dykhuys

Restaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, hét adres voor een goede lunch of diner in het restaurant of bij mooi weer op het patio-terras. Hier bent u zowel zakelijk als privé op de juiste plek. Een sfeervol restaurant met een warme uitstraling. Waar u echt uit bent en eten genieten is.

18 augustus 2023
Lees meer
Nieuws
De Pieperautomaat

Na de vierde bocht aan het Turfspoor vanaf de Lisserweg, tegenover de Olmenhorst, verrijst aan je linkerhand een heuse Pieperautomaat. De automaat staat op het erf van Boer Buitenhuis.

11 augustus 2023
Lees meer
Nieuws
Jeugdland Nieuw-Vennep

De leukste speeltuin van Haarlemmermeer. Een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden en voor kinderen met een beperking.

11 augustus 2023
Lees meer
Nieuws
Venneper Lodge

Weer of geen weer, bij Venneper Lodge vind je de heerlijkste hapjes en drankjes, ontbijt, lunch en diner. Van pannekoek tot warme broodjes en verrassende vlees- en visgerechten.

11 augustus 2023
Lees meer
Nieuws
Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld! In Keukenhof vind je prachtige tuinen. Elke herfst gaan hier meer dan zeven miljoen bloembollen met de hand de grond in. Gegarandeerde kleurenpracht.

11 augustus 2023
Lees meer
Nieuws
Landgoed De Olmenhorst

Op Landgoed de Olmenhorst groeien de lekkerste appels en peren, met liefde en aandacht geteeld volgens de biologische principes. Gewoon bij jou om de hoek.

11 augustus 2023
Lees meer