Hoe het kan worden

Hoe ziet jouw ideale woonbuurt eruit?

Het gebied rond Lisserbroek, de Olmenhorst en het Turfspoor ondergaat een transformatie. Wat nu nog landbouwgrond is, wordt een groen landschappelijk woongebied. We ontwikkelen de plannen samen met de dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek, de gemeente Haarlemmermeer en toekomstige bewoners. Kernbegrippen zijn: ontspannen, kleinschalig, buitenleven, puur, delen, onbezorgd en gezellig. Er is veel vrijheid en ruimte voor ideeën van individuen en groepen.

Het Hollandse landschap rondom Lisserbroek is daar heel geschikt voor. Door de indeling van het gebied zijn er natuurlijke lange kavels met aan weerszijden brede sloten, die het gebied opdelen in allemaal individuele leefomgevingen. Zie het als een canvas waar alleen maar lijntjes op staan. Elk vakje biedt een unieke gelegenheid om een woondroom te realiseren.

Het woningbouwprogramma is dus nog in ontwikkeling. Wij gaan uit van een mix van sociale- en vrije sector huur en koophuizen in allerlei smaken en maten. In overleg met de gemeente Haarlemmermeer en de dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek wordt er op dit moment gewerkt aan de infrastructuur en het woningbouwprogramma. Conform huidige planning verwachten wij rond 2021 in verkoop te gaan met de eerste huizen.

Hoe ziet jouw ideale woonbuurt eruit?

Hoe ziet jouw ideale woonbuurt eruit? Ongehinderd buiten pionieren en toch vlak bij alle stedelijke voorzieningen. Heb je een wens, een plan of een goed idee? Mail naar info@turfspoor.nl

Of vind je het prima als wij een mooi huis voor je ontwikkelen, maar wil je wel af en toe meedenken en je wensen op verzoek kenbaar maken? Schrijf je hier in.