Onbezorgd wonen in Lisserbroek

Turfspoor is dé nieuwbouwlocatie in Lisserbroek. Centraal gelegen tussen Leiden en Amsterdam in een typisch Hollands landschap. Eigenzinnig wonen in een kleinschalige buurt, op fietsafstand van stad en strand. Dat wil jij toch ook?

Onbezorgd wonen

De woningen worden gebouwd volgens de strengste duurzaamheidsnormen. Dat betekent lagere energielasten.

Rijk verenigingsleven

Dorpsleven, kleinschalige buurtjes, gezellige bewoners en ruimte om buiten te zijn. Het rijke verenigingsleven kenmerkt de streek.

Heerlijk buitenleven

Zelf aan de slag in de gezamenlijke moestuin of appels plukken uit je geadopteerde boom op Landgoed Olmenhorst.

Wonen in Turfspoor

Wonen in Turfspoor

In Turfspoor woon je dicht bij de natuur en kies je bewust voor het buitenleven. Een plek waar kinderen de ruimte hebben om op te groeien. Waar je lekkere producten koopt direct bij de boer en je appels plukt van je geadopteerde boom op Landgoed Olmenhorst. En voor wie groene vingers heeft, biedt de gezamenlijke moestuin misschien wel een uitkomst.

Je nieuwe huis is energiezuinig. De basis bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen en er is ruimte voor eigen invulling. Als je wilt, laad je de auto op aan je eigen paal. Of deel je 'm met de buren? Negen van de tien keer staat ie toch ongebruikt voor de deur!

Een rijk verenigingsleven is kenmerkend voor de streek. Op zaterdagochtend naar het hockey- of voetbalveld voor een uurtje langs de lijn. Dorpsleven, kleinschalige buurtjes, gezellige bewoners en ruimte om buiten te zijn vlakbij stad en strand. Dat is wonen in Turfspoor.

Meer lezen

Turfspoor volop in ontwikkeling

De wijk Turfspoor is nog volop in ontwikkeling. In de wijk vind je straks een mix van sociale- en vrije sector huur- en koophuizen in allerlei smaken en maten. De plannen gaan naast woningbouw, over gemeenschapsvorming, groen en recreatie, winkels, zorg-, onderwijs- en sportvoorzieningen, infrastructuur en een (veilige) verbinding tussen het bestaande dorp en de nieuwe woongebieden.

Nieuws

Nieuws
6.000 betaalbare woningen binnen 10 jaar
In Haarlemmermeer-West wordt hard samengewerkt aan de realisatie ervan. Op woensdag 6 juli brachten leden van de gemeenteraad van Haarlemm…
02-08-22 Lees meer
Nieuws
Nieuwsbrief najaar 2021
23-09-21 Lees meer
Nieuws
Plannen voor 2500 tot 4000 woningen in Lisserbroek
11-06-20 Lees meer

Interesse in Turfspoor?

Meld je hier aan en mis geen enkele update

Vragen over Turfspoor

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Komen er ook huurwoningen in dit project? En wat gebeurt er nadat je het formulier hebt ingevuld? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.

Wij streven ernaar om in 2026 de eerste paal te slaan.
Hoe wordt Turfspoor ontwikkeld?
Samenwerkend ontwikkelen wij onze visie op het gebied, denken we na over thema’s als duurzaamheid èn maken we plannen waarin we dorpsbewoners, belangstellenden en lokale ondernemers betrekken. Zo maken we van Turfspoor en Lisserbroek samen een aantrekkelijke leefomgeving nu en in de toekomst.
Wie ontwikkelt Turfspoor?
De verschillende grondeigenaren van Turfspoor bundelen hun krachten om samen een aantrekkelijke en onderscheidende nieuwe woonbuurt te ontwikkelen. De ‘samenwerkende grondeigenaren Turfspoor’ willen samen met Turfspoor voor een fijne leefomgeving (blijven) zorgen, aantrekkelijk voor zowel toekomstige als huidige bewoners, ondernemers en bezoekers van Lisserbroek. De grondeigenaren werken daarvoor nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer, met betrokkenheid van bewoners en ondernemers. Heb je een vraag aan de ontwikkelaars van Turfspoor? Neem dan contact op met het Turfspoorteam via info@turfspoor.nl. De ontwikkelpartijen die betrokken zijn bij de gebiedsontwikkeling Turfspoor zijn GEM Lisserbroek Beheer BV (Amvest, AM en Ymere), Verwelius Projectontwikkeling BV, BPD, Turfspoor Beheer BV (Blauwhoed en Vorm), BV Timpaan Zuid, Adriaan Van Erk Onroerend Goed B.V., Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling BV, Rotij Grondvast BV, Hoorne Vastgoed, Ontwikkelingscombinatie Ter Aar BV.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Nee, op dit moment zijn er nog geen brochures. Zodra er een brochure beschikbaar is, word je hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld. Meld je hier aan als geïnteresseerde om de nieuwsbrief te ontvangen.